I'm back!!

Så! Efter femtioelva dagar skall jag försöka blogga lite igen!
 
Efter bergsbestigningen och Mid-Autumn festival var vi tvungna att arbeta sju dagar i streck! Vi förberedde oss på den värsta arbetsveckan i historien. Men! Så kom den! Den vackra, fina Usagi! Tyfonen som härjade i södra Kina gjorde så att skolan tvingades stänga! Jag och Sara hoppade runt lägenheten och skrek glädjeskrik.
 
Efter stränga instruktioner från miss Liu stannade vi inne i lägenheten hela dagen i väntan på tyfonen som aldrig kom... Det blåste, och det regnade, men värre än så var det inte. Lite som en stormig höstdag i Sverige. Det regnade dock tillräckligt för att vår skola skulle bli översvämmad så vi fick ytterligare en dag ledigt! Så medan den kinesiska befolkningen stannade hemma och kurade så drog jag och Sara in till stan och shoppade oss fattiga med hjälp av HM och Zara, åt pizza (gudomligt!) och fikade på Starbucks (even better!). Vi hade en västerländsk dag helt enkelt! Underbart!
 
Sedan var det back to school! Det skulle bli en hyfsat normal arbetsvecka och tack vare exams så fick vi ytterligare en dag ledigt i slutet av veckan, dagen innan vi drog till Shanghai!!!
 
Mer om det senare...
 
 
 
 

RSS 2.0